Tuesday, 30 September 2014

Sambungan cerita Frozen dilakonkan kembali dalam Once Upon a Time


Hello guys. Hari ni saya happy sangat-sangat cuz the new season of Once Upon a Time dah keluar. Season 4! Yay.. Nak tau napa? Hmm.. Time last episode on season 3 saya tertanya-tanya siapa kah gerangan gadis yang keluar dari portal hole tu. Banyak rumors cakap Elsa from Frozen. Eh..betul ka tidak nie..



Last episode on season 3

Elsa!!!!
So, semalam betul-betul dah tengo episode 1 on season 4, Betul la Elsa! Huh.. I'm so excited for this season because cerita Frozen came to life. Tapi sad at the same time, cus' this is the season finale for Once upon a Time *sobs..sobs..sobss* and kepada mereka yang belum tengo TV series ni, watak Frozen dilakonkan oleh:

Elizabeth Lail as Anna

Georgina Haig as Elsa

Scott Michael Foster as Kristoff
Anna and Elsa

Exciting right? So, sesapa yang belum tengo Once Upon a Time, saya recommend tengo dari season 1. Sebab kenapa...it's worth the watch. Once upon a Time ni macam Fairytale untuk orang dewasa. Semua cerita dongeng Walt Disney ada dalam cerita nie and semua jadi life. Dari cerita Cinderella, Snow White.. sampai la Beauty and the Beast. Dulu saya tertanya-tanya apa kesudahan semua cerita-cerita dongeng ni, and sekarang saya dah tahu jawapannya. Tinggal cerita Frozen ni la yang belum tahu and i'm about to know later on. Happy watching guys...


Image credits: Hitflix

4 comments:

  1. eheeehh. kenapa macam rasa sangat excited untuk tengok cite ni.
    macam best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 100% best cite niihh.. Jom tengoo.. :D

      Delete
  2. Replies
    1. watch once upon a time for more cuteness overload.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by BloggerCandy.com